Godišnja skupština klastera i novogodišnji koktel

b_200_0_16777215_00_images_IMG_20171222_144703.jpg

U petak, 22. decembra 2017. godine u hotelu Tami Residence, održana je šesta redovna godišnja Skupština NiCAT klastera. Skupštini je prisustvovalo oko 30-tak ljudi, od toga 21 članica sa pravom glasa – kompanije, predstavnici članica Mašinskog fakulteta, Visoke tehničke škole strukovnih studija, Regionalne privredne komore kao i menadžment klastera.

Na šestoj redovnoj Skupštini, doneta je odluka o izboru novog zamenika predsednika Skupštine. Za novog zamenika nominovan je i izglasan Ljubiša Jovev, direktor „Irvas International" d.o.o. Obzirom da je tokom ove godine klasteru pristupilo još 4 uspešnih firmi, na sednici su se obratili ostalim članicama predstavnici kompanija Future Forward, Badin Soft i Shindiri Studio, dok je Prime Software predstavio predsednik Upravnog odbora jer su bili sprečeni da prisustvuju.

U radnom delu Skupštine, jednoglasno je usvojen zapisnik sa prethodne sednice i finansijski izveštaj. Menadžer klastera je podneo Skupštini udruženja izveštaj i plan rada. Izveštaj i plan o radu su takođe jednoglasno usvojeni.

Nakon radnog dela, usledio je koktel na kome su se gosti družili i sumirali utiske iz 2017. godine.