Beginning

 

Projekat Beginning je koncept jednodnevnog treninga za razvijanje poslovne ideje, nakon koga će najbolji timovi i pojedinci biti selektovani za trodnevnu Start-up Akademiju.

Tražimo nezaposlene, hrabre, posvećene i željne uspeha. Mlade ljude od 18 do 35 godina starosti koje interesuje preduzetništvo, start-up i spin off kultura ili bi možda da rade u IT kompaniji na razvoju i realizaciji projekata, a možda pak imaju interesovanja za oblast marketinga i menandžmenta.

Prijava za učešće na projektu se vršila popunjavanjem online ličnog i preduzetničkog profila. Na osnovu prijava, selektovano je 50 kandidata za radionicu, a program je vodio Ivan Vesić (CEO i osnivač englesko-bugarsko-sprskog startapa VetCloud. Nekadašnji kolumnista i urednik internet rubrike Sveta Kompjutera i sajta Startit.rs. Preduzetnik, developer i health care technologist. Član investicionog komiteta investicionog fonda Eleven i TechStars alumni. Živi i diše u startap ekosistemu.)

 

Projekat je realizovao Niški klaster naprednih tehnologija - NiCAT u saradnji sa Deli prostorom i uz podršku programa za podsticanje zapošljavanja mladih GIZ Yep. Uskoro se očekuje drugi deo projekta, posvećen Start-up Akademiji.

 

Projekti