Još par dana za prijave - mini Startap Akademija u Nišu

Ostalo je samo još par dana za prijave za prvu mini Startap akademiju u Nišu.

NiCAT klaster i Deli prostor pokrenuli su prvu mini Startap akademiju u Nišu i to za sve ljubitelje marketinga, mendažmenta, IT-ja, kreativce i sve one koji žele da nauče kako svoju poslovnu ideju da razviju i prodaju, kako podeliti uloge u timu, šta je najvažnije prilikom pisanja biznis plana.

Naši treneri, predavači i mentori će se potruditi da osetite pravi preduzetnički startap duh.

Program mini Startap akademije finansiran je od strane programa nemačke vlade Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), a trajaće ukupno 6 meseci u okviru kojih će biti trodnevna obuka, menotrstvo, priprema za pič i kao šlag na torti pičevanje pred komisijom na finalnom događaju.

Trener Akademije je Ivan Vesić. CEO i osnivač englesko-bugarsko-sprskog startapa VetCloud. Nekadašnji kolumnista i urednik internet rubrike Sveta Kompjutera i sajta Startit.rs. Preduzetnik, developer i health care technologist. Član investicionog komiteta investicionog fonda Eleven i TechStars alumni. Živi i diše u startap ekosistemu. Svi oni koji su bili sa nama na Beginning projektu znaju kako nam je dobro bilo sa njim :)

Ako ste mladi, nezaposleni od 18 do 35 godina starosti i zainteresovani da radite na realizaciji svojih ideja i da doprinesete svom ličnom razvoju, oformite tim od najmanje 2 osobe oko poslovne ideje koja uključuje visoke tehnologije. Prijavite svoj tim popunjavanjem online prijave putem linka i slanjem biografija celog tima na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.