Počinju prijave za oktobarski ciklus Startup Akademije 2

U toku je prijava za treći ciklus Startup Akademije!

U avgustu smo imali priliku da se družimo sa motivisanim i posvećenim mladim ljudima koji su podelili sa nama svoje inovativne ideje. Timovi su 4 dana radili na razvoju ideja i zajedno sa iskusnim mentorom razvili svoj pitch deck. Imali su prilike da čuju i iskustva preduzetnika i da dobiju par saveta koji im mogu pomoći prilikom pokretanja svog biznisa.

Trenutno je u toku drugi ciklus, a i ovog puta pozitivna energija i radna atmosfera je prisutna među učesnicima koji rade na svojim kreativnim i inovativnim idejama.

Ukoliko niste imali prilike da učestvujete, ne brinite, organizujemo još jedan i poslednji ciklus u okviru Startup Akademije 2!

Trening će biti organizovan 18, 19, 20 i 26. oktobra, a nakon toga u novembru slede mentorske sesije za sve timove koji su učestvovali na akademiji.

Prijavite se i dođite da sa kvalitetnim mentorima i predavačima unapredite i razvijete svoju ideju, dobijete korisne informacije o tome kako možete finansirati svoj startup i naučite kako da predstavite svoju ideju investitorima.

PRIJAVA

Prijave su otvorene do 07. oktobra, a više informacija na www.startupakademija.ni-cat.org.

Program Startup Akademije je finansijski podržan od strane programa Nemačke vlade Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).