Svetski AI stručnjaci dolaze 8. novembra u Beograd



City.AI
je danas jedna od najvećih AI zajednica, prisutna u više od 80 gradova sveta i broji preko 280 lokalnih ambasadora koji rade na demokratizaciji znanja u oblasti AI. Ono što ovu zajednicu izdvaja od ostalih je što zahvaljujući podršci globalne zajednice mnogi svetski stručnjaci u oblasti veštačke inteligencije dolaze na lokalne događaje.

adidas



WONDERLAND AI Summit
, nainovativnija AI konferenciju u regionu, održaće se 8. novembra u Beogradu. Cilj je da se u region dovedu svetska poznata imena iz oblasti veštačke inteligencije, zatim da se organizuju različite tehničke i biznis-orijentisane radionice gde sve kompanije, pojedinci će imati prilike da nauče neke novosti u polju AI-a. Na konfrenciji će biti imena iz organizacija kao što su:

Mercedes
IBM
Google
SAP
nVidia
eBay
Max Planck
Sisense
Mobile.de

Dva istaknuta govornika jesu Christoph Auer Welsbach, Partner u IBM Ventures, jedan od najuticajnijih AI investitora današnjice kao i Julien Merten, Head of Data Science u kompaniji Mercedes Benz.

Više o konferenciji na: www.wonderlandai.com Za sva pitanja i predloge javiti se na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ukoliko osećate da će AI kreirati revoluciju i želite da budete na mestu inovacija, WonderlandAI Summit je pravo mesto.