SICEF Hakaton No.6

Šesti po redu SICEF Hakaton biće održan od 8. do 10. novembra 2019. godine na Elektronskom fakultetu u Nišu i Startap centru u Nišu.

Browse All Brands

U pitanju je dvadesetčetvoročasovno takmičenje u programiranju, u kome učestvuje osam timova od po četiri člana. Takmičari se prijavljuju preko aplikacije koja je objavljena na sajtu Hakatona, mesec dana pre takmičenja. Jedini uslov je da takmičar budu student ili diplomirani student do 29. godine života. 

Tema Hakaton-a biće poznata neposredno pred sam početak takmičenja, dok su se kao teme prethodnih godina našle aplikacije za pomoć izbeglicama i poboljšanje uslova studiranja. Zadatak svakog tima je da osmisli aplikaciju u lično izabranoj tehnologiji, koja odgovara zadatoj temi i predstavi je stručnom žiriju.

Žiri čine profesori Elektronskog fakulteta i predstavnici sponzora, a za prva tri plasirana tima su obezbeđene vredne nagrade.

Neki od ovogodišnjih sponzora su kompanije Better Collective , Nignite, Horisen, Jola Europe, Singi, RCMT Srbija itd.

Prijave su otvorene do 01. novembra, a za više informacija takmičari mogu posetiti zvanični sajt Hakatona kao i facebook stranicu:

http://hakaton.sicef.info

https://www.facebook.com/hakatonsicef/