Humanost na delu - donacija Pogled grupe

Čak i uslovima otežanog poslovanja uslovljenim pandemijom virusa COVID-19, veliki broj kompanija pokazuje društvenu odgovornost i humanost na delu, a među njima su i kompanije u okviru Pogled grupe. 

nike sb

Pored napora da se nastavi kontinuirani rad u okviru delatnosti, polazeći od želje svih zaposlenih da pokažu solidarnost prof. dr Bratislav Bata Milovanović je sa menadžmentom kompanija doneo odluku o donaciji mlečnih proizvoda i finansijskih sredstava u ukupnoj vrednosti od 1.000.000 (milion) dinara koja je realizovana na sledeći način:

1. Pogled Rosica preko svoje mlekare u Nišu je kontigent sopstvenih mlečnih proizvoda (kačkavalj, kajmak, paprika u pavlaci, maslac i dr.) donirala Crvenom krstu u Nišu za potrebe narodne kuhinje.
2. Pogled Telekomunikacije i Pogled Medianis su donirali dinarska sredstva za nabavku zaštitnih vizira za zdravstvene radnike u Kliničkom centru u okviru humanitarne akcije "Milion dinara za super heroje" koju su pokrenuli JCI Niš i Niški klaster naprednih tehnologija.
3. Pogled Rosica je donirala poklon pakete od mlečnih i prehrambenih proizvoda svakom staračkom domaćinstvu u selu Rosici-sedištu kompanije.