Upoznajte “Silicijumsku dolinu” Evrope za ofšor outsorsing i IT partnerstvo

Pozivamo vas da budete među prvim kompanijama koje će se kroz vebinar upoznati sa kapacitetom  znanja i iskustva koje imaju da ponude tehnološke kompanije u Nišu iz Srbije, iz nove “Silicijumske doline” Evrope!


November 4, 2020 | 7:00 - 8:00 p.m. (Central European Time)

Više od 200 kompanija iz Švajcarske je u poslednjih 5 godina uložilo milione u ofšore autsorsing softverskog razvoja i razna partnerstva u okviru jugoistočnog dela Evrope, a posebno u komapnije iz Srbije, tj Niša. 

Ovo skriveno blago IT-a i inženjerstva raste i napreduje uz pomoć odličnog obrazovanja i podrške države i ostalih institucija koje su usmerene na razvoj tehnologije iz ove oblasti.


Šta možete očekivati na vebinaru

  • Podelićemo vredno iskustvo iz prve ruke, iskusnih direktora i osnivača kompanija iz Niša kao što su  AST, Smart Net Technologies i Atomia, a koje su razvile tehnološka rešenja ili platforme  za globalne partnere. 

  •  Pričaćemo o uspešnim iskustvima i inovacijama na kojima su kompanije radile na svih 5 kontinenata. 

  • Upoznaćete se sa raznovrsnošću IT kompanija sa kojima možete ostvariti saradnju, a koje dolaze iz finteka, zdravstva, E trgovine, razvoja softvera, Saas i raznih cloud-based rešenja,  razvoja elektronike i ostalih tehničkih komponenata.

Agenda


  • Datum: 4. Novembar,  sreda

  • Vreme: 19h - 20h ( centralno evropsko vreme)


Učesnici


Moderator:


Jovana Mićić,
OPSS ogranizacija profesionalnih Srba u Švajcarskoj 

Učesnici vebinara


Goran Mladenović, Direktor

NiCAT je poslovno udruženje koje okuplja 30 kompanija, 4 univerziteta i 3 institucije. Naše članice su aktivne širom sveta, rešavajući kompleksne probleme i maksimizirajući potencijale naših klijenata.

Bojan Petković,
Atomia

Atomia je internacionalna kompanija sa kancelarijama u Srbiji i Švedskoj. Atomia kreira rešenja za cloud i hosting provajdere. Nastala je kao Spin off lidera u tom segmentu na skandinavskom tržištu, komapnije TROXO.

Saša Tančev,
osnivač i vodeći arhitekta SMART NET TECHNOLOGIES 

SmartNet Technologies je specijalizovan u oblasti NET razvoja web aplikacija kao i pružanju podrške u okviru Application Lifecycle Management-a, od analiziranja ideje/problema do istraživanja, razvoja, testiranja, deployment-a i tehničke podrške i održavanja. Klijenti dolaze iz Izraela, SAD, Velike Britanije, Afrike i Australije.

Vladan Todorović, CTO i suvlasnik u Sauron Security

Advanced Security Technologies pruža holistički, end-to-end pristup poslovnim rizicima i sajber bezbednosti, bave se punim spektrom bezbednosti od bezbednosti u tehnologiji, bezbednosti ljudi, bezbednosnih procesa itd. Čak četiri puta su vodili IT obezbeđenje na Olimpijskim igrama i dobitnici su mnogobrojnih međunarodnih nagrada i priznanja.

Ko treba da prisustvuje vebinaru

Ako ste jedna od mnogih kompanija koje dolaze iz Švajcarske, Nemačke ili Austrije, a imali ste loše iskustvo u outsorcingu aktivnosti i projekata i želite da čujete detalje o novom IT habu Evrope i šta on ima da ponudi  ili vam je potrebno pouzdano tech rešenje ili proizvod. Teme su skrojene za:

  • CEO, Business Development tim i CTO IT kompanija

  • Project menadžere i lidere rastućih IT kompanija 

  • Koji dolaze iz telekomunikacija, clouda, Saas ili Paas itd. 

Snimak vebinara će biti dostupan svima koji se registruju. 

Date & Time
Wednesday
November 4, 2020
7:00 PM 8:00 PM CET
Organizer

Ni-CAT - Nis Cluster of Advanced Technologies

goran.mladenovic@ni-cat.org
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.


Webinar is organized within the project “Ni-CAT – Go International” which is funded by the European Union in partnership with the Government of the Republic of Serbia through the EUPRO programme.