ČLANICE

IKT

IRVAS INTERNATIONAL LTD.

Implementacija Odoo ERP-a, razvoj po zahtevima klijenata, podrška i održavanje.

Kompanija je započela sa radom 2000. godine i ima dugogodišnje iskustvo u razvoju i primeni različitih IT rešenja, koristeći tehnologije otvorenog koda. Kompanija ima snažnu tehničku pozadinu u oblasti interneta/intraneta, n-tier klijenta/servera i integracije sistema. Ključni kupci su mala i srednja preduzeća i velike kompanije, javne i lokalne samouprave, na srpskom i kanadskom tržištu.

Mala i vrlo prilagodljiva kompanija koju čine kombinacija iskusnih, ali i mladih programera.

Detaljnije

MORENA ENGINEERING

Softver za hotelijerstvo i za proizvodnju smrznute hrane, kao i razvoj softvera po zahtevima klijenata

Morena ima inženjere koji su vešti u operativnim sistemima Windows/.Net/Asp.Net, Android, Web, Unix/Apache Tomcat, softverskim platformama u cloudu i drugim širokim spektrom programskih tehnologija, sa velikom ekspertizom i bogatim iskustvom u programskim jezicima, bazama znanja, mashine learning-u...

Najbolji UPWORK partner u Srbiji 2018. godini. Dobitnici Fonda za inovacionu delatnost 2015. godine.

Detaljnije

FAZI

Oprema i usluge za igre na sreću

Kompanija je vodeći srpski dobavljač opreme i usluga za igre na sreću. Takođe, Fazi proizvodi opremu za sportske hale, banke, apoteke, menjačnice itd.

Top 5 svetskih proizvođača. Inovativna organizacija.

Detaljnije

EUROGENYX

Razvoj hardvera i softvera

EUROgenyx je privatna kompanija koja nudi razvoj hardvera i softvera u oblasti robotike i automatike, CNC upravljanja, rasvete itd.

Pobednik takmičenja Balkan Venture Fund, Pioniri Balkana.

Detaljnije

MIHAJLOVIC SOFT

Razvoj softvera

Mihajlović Soft je kompanija koja se bavi razvojem softvera sa ciljem pojednostavljenja i ubrzanja rada u različitim oblastima poslovanja, konsaltinga, prodaje računarske opreme, projektovanja i uvođenja informacionog sistema i računarske mreže.

Više od 25 godina radnog iskustva.

Detaljnije

SMARTNET TECHNOLOGIES

Outsourcing

Veći deo poslovanja se odnosi na pružanje usluge outsourcing-a kompanijama iz Amerike, Evrope i Australije i uključuje razvoj visoko sofisticiranih i prilagođenih rešenja za kupce.

Firma je aktivna u Izraelu, Velikoj Britaniji i Africi kao stejkholder međunarodnih proizvoda.

Detaljnije

NIRI INTELLIGENT COMPUTING

AI rešenja i razvoj softvera

NIRI - data science, application of machine learning in retail value chains. More than 10 years of partnership with WCC Netherlands. Innovation Fund winners. The founder got a PhD in the Netherlands.

Detaljnije

POGLED TELECOMMUNICATIONS

Telekomunikacioni i informacioni sistemi

Glavne aktivnosti firme su usmerene na razvoj i implementaciju najnovijih dostignuća u oblasti telekomunikacionih i informacionih sistema.

FRACTALS grant dobitnik. Inovativna organizacija.

Detaljnije

NAISSUS TECHNOLOGIES

Prilagođena softverska rešenja

IT partner svetske klase koji stvara konkurentsku prednost kako startapima, tako i preduzećima. Firma nudi najnovije znanje, sa oštrim fokusom na jedan tehnološki paket. Pronicljiv, posvećen i kreativan tim sa više od 10 godina iskustva na projektima u oblasti Fintech-a.

Mikro-usluge, rešenja za mobilne uređaje (višeplatformne, izvorne ili hibridne), web, desktop i DevOps rešenja.

Detaljnije

ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES

Cyber security (uključujući AI)

Kompanija nudi sopstvene proizvode i usluge povezane sa dizajnom, implementacijom i operacijama sajber bezbednosti. Glavni fokus je na sajber nadzoru, tehnologijama za obmanu i IoT bezbednosti.

Twenty years of experience in cyber security, delivered 8 security operation centers across the globe. 4 times in charge of Cybersecurity at the Olympic Games. International awards. AST has Security Operation Centers in Bangkok, Belgrade, Johannesburg.

Detaljnije

ATOMIA

Cloud solutions - a spin-off of a very successful Swedo-Serbian company TROXO. Leaders in the Nordic market.


Detaljnije

LOGIK BUSINESS SOLUTIONS

Softver za mala i srednja preduzeća

Kompanija razvija softver za praćenje poslovanja. Misija je optimizacija poslovnog procesa uz pomoć velikog iskustva, znanja i posvećenosti. Njihov ERP je primenljiv u skoro svakoj industriji.

Najbrže rastuća kompanija za poslovni softver i regionalni lider u Srbiji sa 2700+ klijenata i 15 godina iskustva.

Detaljnije

YOUNIFY D.O.O.

Kompanija specijalizovana za e-trgovinu

Kompanija kreira web prodavnice koje su u potpunosti optimizovane kako bi obezbedile kvalitetno korisničko iskustvo: interaktivne su, odzivne i lepog dizajna, a takođe su i SEO/SEM optimizovane. Kompanija obezbeđuje ceo ciklus razvoja online prodavnice, dizajn i implementaciju, optimizaciju web prodavnica, razvoj prilagođenih modula i Magento proširenja, poput konfiguratora proizvoda, konekcije sa ERP i POS sistemima. Kompleksna automatizacija procesa uvoza i zaliha. Pored toga, takođe nudi marketing, podršku za Magento, odzivna i mobilna rešenja.

  • 10+ godina iskustva u e-trgovini,

  • 300+ Magento Commerce projekata,

  • 98% karata odgovorilo je za 4 sata,

  • zvanični organizator Magenta u Srbiji,

  • 300.000+ sati iskustva u e-trgovini,

  • Magento profesionalci sa više od 10 godina iskustva u Magentu.

Detaljnije

PRIME SOFTWARE

Outsourcing

Tim primenjuje najbolje prakse u razvoju softvera koji pokrivaju oblasti: Fintech, Blockchain, Sitecore, Salesforce, SAP/Hybris, DevOps, razvoj mobilnih aplikacija, ERP, Big Data, BI i e-trgovine.

Kompanija je deo Prime Holding grupe (1000+ uspešnih rešenja širom sveta). Njihovi klijenti su iz SAD i EU.

Detaljnije

SHINDIRI STUDIO

Kompanija za dizajn i razvoj weba

Vrhunski dizajn produkcije, web dizajn, razvoj i outsourcing su glavne usluge. Imaju neverovatne WordPress šablone i dodatke. Takođe, kompanija nudi usluge marketinga, brendiranja i dizajna.

Elitni autori na Envatu

Detaljnije

BADIN SOFT

Loyalty i finansijski sistemi

U partnerstvu sa klijentima iz celog sveta, kompanija pruža razvoj i održavanje softverskih rešenja u oblastima finansijskih sistema.

Više od 100 završenih projekata. Suosnivač je Najbolji mladi preduzetnik 2018. godine u regionu

Detaljnije

FUTURE FORWARD

Web, mobilni uređaji, touchscreens ekrani

Davanjem prioriteta razvojnom procesu, kompanija razvija proizvode i pruža podršku svojim klijentima. Kompanija daje savete o digitalizaciji kako bi se doprinelo efikasnosti, satisfakciji i velikom generalnom iskustvu.

Holandska kompanija, rešenja za upravljanje objektima za najveće klijente.

Detaljnije

PSR ENGINEERING SOLUTIONS

IT, energetika i medicina; specijalne zaštitne usluge

Da bi odgovorila rastućim i strogim zahtevima elektroenergetskog sektora, kompanija koristi najnovija rešenja koja podrazumevaju primenu testirane opreme i dostupne metodologije.

Kompanija je deo američke kompanije RCMT koja ima skoro 3.000 zaposlenih i godišnji promet od oko 200 miliona dolara.

Detaljnije

DCLOUD

Mobilni i web razvoj

Kompanija ima sedište u Srbiji, pri čemu se bavi oblikovanjem poslovnih  rešenja sledeće generacije. AI i blockchain tehnologija.

Osnivač je alumni Njujorškog tehnološkog instituta.

Detaljnije

INGSOFTWARE

Fintech, Healttech, Energytech, ERP, CRM

The company has a mission to make technology an asset in the business, not a problem. All with the goal of increasing profitability and efficiency of the business through the implementation of software solutions. The Best Tech Company in the region in 2018.

Detaljnije