ČLANICE

IKT

IRVAS INTERNATIONAL LTD.

Implementacija Odoo ERP-a, razvoj po zahtevima klijenata, podrška i održavanje.

Kompanija je započela sa radom 2000. godine i ima dugogodišnje iskustvo u razvoju i primeni različitih IT rešenja, koristeći tehnologije otvorenog koda. Kompanija ima snažnu tehničku pozadinu u oblasti interneta/intraneta, n-tier klijenta/servera i integracije sistema. Ključni kupci su mala i srednja preduzeća i velike kompanije, javne i lokalne samouprave, na srpskom i kanadskom tržištu.

Mala i vrlo prilagodljiva kompanija koju čine kombinacija iskusnih, ali i mladih programera.

Detaljnije

MORENA ENGINEERING

Softver za hotelijerstvo i za proizvodnju smrznute hrane, kao i razvoj softvera po zahtevima klijenata

Morena ima inženjere koji su vešti u operativnim sistemima Windows/.Net/Asp.Net, Android, Web, Unix/Apache Tomcat, softverskim platformama u cloudu i drugim širokim spektrom programskih tehnologija, sa velikom ekspertizom i bogatim iskustvom u programskim jezicima, bazama znanja, mashine learning-u...

Najbolji UPWORK partner u Srbiji 2018. godini. Dobitnici Fonda za inovacionu delatnost 2015. godine.

Detaljnije

FAZI

Oprema i usluge za igre na sreću

Kompanija je vodeći srpski dobavljač opreme i usluga za igre na sreću. Takođe, Fazi proizvodi opremu za sportske hale, banke, apoteke, menjačnice itd.

Top 5 svetskih proizvođača. Inovativna organizacija.

Detaljnije

SMARTNET TECHNOLOGIES

Outsourcing

Veći deo poslovanja se odnosi na pružanje usluge outsourcing-a kompanijama iz Amerike, Evrope i Australije i uključuje razvoj visoko sofisticiranih i prilagođenih rešenja za kupce.

Firma je aktivna u Izraelu, Velikoj Britaniji i Africi kao stejkholder međunarodnih proizvoda.

Detaljnije

MIHAJLOVIC SOFT

Razvoj softvera

Mihajlović Soft je kompanija koja se bavi razvojem softvera sa ciljem pojednostavljenja i ubrzanja rada u različitim oblastima poslovanja, konsaltinga, prodaje računarske opreme, projektovanja i uvođenja informacionog sistema i računarske mreže.

Više od 25 godina radnog iskustva.

Detaljnije

NIRI INTELLIGENT COMPUTING

AI rešenja i razvoj softvera

NIRI nudi pametna softverska rešenja, zasnovana na veštačkoj inteligenciji, za kompanije i javne organizacije. 2006. godine, nakon doktorata u Holandiji, osnivač je uspostavio saradnju sa holandskom kompanijom – liderom u Smart Search & Match-u.Dobitnici Fonda za inovacionu delatnost 2017. godine.

Detaljnije

NAISSUS TECHNOLOGIES

Prilagođena softverska rešenja

IT partner svetske klase koji stvara konkurentsku prednost kako startapima, tako i preduzećima. Firma nudi najnovije znanje, sa oštrim fokusom na jedan tehnološki paket. Pronicljiv, posvećen i kreativan tim sa više od 10 godina iskustva na projektima u oblasti Fintech-a.

Mikro-usluge, rešenja za mobilne uređaje (višeplatformne, izvorne ili hibridne), web, desktop i DevOps rešenja.

Detaljnije

ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES

Cyber security (uključujući AI)

Kompanija nudi sopstvene proizvode i usluge povezane sa dizajnom, implementacijom i operacijama sajber bezbednosti. Glavni fokus je na sajber nadzoru, tehnologijama za obmanu i IoT bezbednosti.

Dvadeset godina iskustva u sajber bezbednosti obezbedilo je 8 operativnih centara širom sveta. Kompanija je bila četiri puta zadužena za IT bezbednost Olimpijskih igara. Međunarodne nagrade. AST ima operativne centre u Bangkoku, Beogradu, Johanesburgu.

Detaljnije

ATOMIA

Cloud rešenja.
Kompanija je visoko skalabilna, modularna softverska platforma za sve vrste cloud usluga i usluge web hostingu. Kompanija nudi sve što je potrebno preduzeću za hosting. Spin-off veoma uspešne švedsko-srpske kompanije TROXO. Lideri na nordijskom tržištu.


Detaljnije

LOGIK

Softver za mala i srednja preduzeća

Kompanija razvija softver za praćenje poslovanja. Misija je optimizacija poslovnog procesa uz pomoć velikog iskustva, znanja i posvećenosti. Njihov ERP je primenljiv u skoro svakoj industriji.

Najbrže rastuća kompanija za poslovni softver i regionalni lider u Srbiji sa više od 3000 klijenata i 20 godina iskustva.

Detaljnije

YOUNIFY D.O.O.

Kompanija specijalizovana za e-trgovinu

Kompanija kreira web prodavnice koje su u potpunosti optimizovane kako bi obezbedile kvalitetno korisničko iskustvo: interaktivne su, odzivne i lepog dizajna, a takođe su i SEO/SEM optimizovane. Kompanija obezbeđuje ceo ciklus razvoja online prodavnice, dizajn i implementaciju, optimizaciju web prodavnica, razvoj prilagođenih modula i Magento proširenja, poput konfiguratora proizvoda, konekcije sa ERP i POS sistemima. Kompleksna automatizacija procesa uvoza i zaliha. Pored toga, takođe nudi marketing, podršku za Magento, odzivna i mobilna rešenja.

  • 15+ godina iskustva u e-trgovini,

  • 300+ Magento Commerce projekata,

  • 10+ dostavljenih Hyvä prodavnica 

  • 98% karata odgovorilo je za 4 sata,

  • Zvanični organizator Magenta u Srbiji,

  • 300.000+ sati iskustva u e-trgovini,

  • 100% posvećeni Magento profesionalci

Detaljnije

PRIME SOFTWARE

Outsourcing

Tim primenjuje najbolje prakse u razvoju softvera koji pokrivaju oblasti: Fintech, Blockchain, Sitecore, Salesforce, SAP/Hybris, DevOps, razvoj mobilnih aplikacija, ERP, Big Data, BI i e-trgovine.

Kompanija je deo Prime Holding grupe (1000+ uspešnih rešenja širom sveta). Njihovi klijenti su iz SAD i EU.

Detaljnije

SHINDIRI STUDIO

Kompanija za dizajn i razvoj weba

Vrhunski dizajn produkcije, web dizajn, razvoj i outsourcing su glavne usluge. Imaju neverovatne WordPress šablone i dodatke. Takođe, kompanija nudi usluge marketinga, brendiranja i dizajna.

Elitni autori na Envatu

Detaljnije

BADIN SOFT

Loyalty i finansijski sistemi

U partnerstvu sa klijentima iz celog sveta, kompanija pruža razvoj i održavanje softverskih rešenja u oblastima finansijskih sistema.

Više od 100 završenih projekata. Suosnivač je Najbolji mladi preduzetnik 2018. godine u regionu

Detaljnije

FUTURE FORWARD

Web, mobilni uređaji, touchscreens ekrani

Davanjem prioriteta razvojnom procesu, kompanija razvija proizvode i pruža podršku svojim klijentima. Kompanija daje savete o digitalizaciji kako bi se doprinelo efikasnosti, satisfakciji i velikom generalnom iskustvu.

Holandska kompanija, rešenja za upravljanje objektima za najveće klijente.

Detaljnije

RCMT ENGINEERING SOLUTIONS

IT, energetika i medicina; specijalne zaštitne usluge

Da bi odgovorila rastućim i strogim zahtevima elektroenergetskog sektora, kompanija koristi najnovija rešenja koja podrazumevaju primenu testirane opreme i dostupne metodologije.

Kompanija je deo američke kompanije RCMT koja ima skoro 3.000 zaposlenih i godišnji promet od oko 200 miliona dolara.

Detaljnije

IT Centar

Softverska rešenja, IoT rešenja, IT Edukacija i sertifikacija

IT Centar svojim klijentima, pored sertifikovanih IT treninga, nudi veliki broj hardverskih i softverskih rešenja - veb, mobilnih i aplikacija za smart TV, interaktivne veb portale, onlajn prodavnice i sisteme za upravljanje sadržajem, kao i projektovanje i razvoj IoT pametnih uređaja.

Kompaniju su 2006. godine osnovali profesori strukovnih studija sa preduzetničkim duhom, koji kroz intenzivnu saradnju nauke i privrede čine transfer tehnologije realnim.

Registrovani partner kompanije Rakuten Viber za izradu Viber chat botova, zvanični vendor softverskih usluga kompanija Samsung i Philip Morris.

3 uspešne startup inovacije - dobitnici Fonda za inovacionu delatnost i STARTECH fonda. 


Detaljnije

INGSOFTWARE

Fintech, Healttech, Energytech, ERP, CRM

Kompanija ima misiju da od tehnologije stvori prednost u poslovanju, a ne problem, sve sa ciljem povećanja profitabilnosti i efikasnosti poslovanja kroz primenu softverskih rešenja. Najbolja tehnološka kompanija u Nišu u 2018. godini

Detaljnije

Symphony

Symphony je tehnološka kuća sa sedištem u San Francisku, inženjerskim centrima u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Sarajevu, Skoplju i konsultantskim kancelarijama u Sjedinjenim Državama i Evropi. Oni su pioniri u modelu partnerstva koji pruža najambicioznije i najuticajnije digitalne projekte za najuticajnije kompanije na svetu. Rade sa 4 od Fortuneovih 10 najcenjenijih brendova u 2021, kao i sa nekim od najambicioznijih osnivača na svetu.  Sarađivali su sa klijentima koji su se školovali na MIT-u, Stanfordu i Harvardu i obučavali na Fejsbuku i Amazonu.

Simphony je partner i preferirani prodavac Google Ventures, StartX i Y Combinator.

Detaljnije

Swifty Labs

Mobilna softverska rešenja fokusirana na Fintech, društvene medije, lično blagostanje i mobilnost

Kompanija sa punom uslugom posvećena kreiranju visokokvalitetnih i atraktivnih softverskih rešenja i jedinstvenih mobilnih iskustava, pružajući mobilne i veb aplikacije, dizajn proizvoda i razvoj softvera na strani servera. Specijalizovana za Apple platforme – iOS, tvOS, watchOS i macOS. 

Bogato iskustvo u različitim industrijama i stručnost razvoja u čitavom ciklusu zasnovana na proverenim metodologijama čine kompaniju pouzdanim poslovnim partnerom.

Detaljnije

IT Labs

IT Labs je kompanija koja pruža timove za razvoj softvera sa visokim učinkom. Naš cilj? Da omogućimo klijentima da budu konkurentni kroz tehnologiju, istovremeno pružajući platformu za osobe sa potencijalom da rastu i razviju se u vrhunske profesionalce. Sve što radimo u IT Labs-u zasnovano je na našim osnovnim vrednostima: ljudima, integritetu, izvrsnosti, proaktivnosti i inovativnosti. Zahvaljujući njima, sada imamo više od 150 članova tima širom sveta, a prisutni smo u SAD, Velikoj Britaniji, Holandiji, Brazilu, Ukrajini, Belorusiji, Srbiji i Severnoj Makedoniji. Nudimo razvoj kompletnog živnotnog ciklusa softvera, pokrivajući sledeće tehnologije: C# (.NET), Java, JavaScript (Angular, React, nodeJS), Python, PHP, Vue.js, AWS, Google Cloud, Microsoft Azure, Ruby i druge!

Detaljnije

Code3Profit

Poslovna analitika i inteligencija

Sa gotovo decenijom dokazanog iskustva, naša kompanija pruža razvoj, savetovanje i podršku prilagođene klijentima u raznim oblastima razvoja softvera, pretežno u domenu Web biznis analitike i inteligencije visokog ranga, integracije podataka i sistema, te upravljanja podacima. Naša rešenja nudimo na fleksibilan način, bilo kao SaaS ili lokalno implementirana u okruženju klijenta, a posebno se ističu u oblastima farmaceutike i distribucije kancelarijskog materijala. Sa našim glavnim klijentima smeštenim u Severnoj Americi, tokom godina smo stekli značajno iskustvo u integrisanju naših rešenja sa industrijskim stabdardnim ERP i sistemima upravljanja podacima.Detaljnije

Codeus

Usluge razvoja softvera

Vodeća srpska kompanija za razvoj softvera specijalizovana za razvoj mobilnih i veb stranica. Pangea je potvrdila da je u top 7% najboljih svetski dobavljač i proglašeni za lidera prema Clutch-u.

Osnovan 2018. godine, Codeus je radio na brojnim proizvodima koji menjaju svet u različitim industrijama. Vođen brigom, kvalitetom i transparentnošću, Codeus je u stalnoj misiji da stvori bolje radno mesto, postane partner od poverenja i stvori uticaj.

Detaljnije

Tech Tailor

Osnovana 2018. godine od strane iskusnih inženjera sa 15 godina iskustva u oblasti, naša kompanija pruža stručno ručno i automatsko testiranje, provere sigurnosti, testiranje performansi i usluge razvoja softvera.

Fokusirani smo na pružanje visokokvalitetnih i efikasnih rešenja za vaše softverske potrebe.


Detaljnije