Obrazovanje nije na odmoru! Konferencija Agile Serbia: All-Stars Edition 2020

Za obrazovanje nikad nije kasno, pa kako bi vam pomogao da se povežete sa prijateljima, kolegama i mentorima, Agile Serbia je pripremio potpuno novu Agile Serbia konferenciju: All-Stars Edition 2020 7. i 8. decembra!

Peti put zaredom, ali prvi put u online formatu, ovaj obrazovni centar organizuje događaj pod imenom „All-Stars“. Zbog svoje velike tradicije, Agile Serbia konferencija postala je najveći događaj Agile pristupa razvoju softvera u regionu Jugoistočne Evrope. Postao je široko prepoznatljiv, posebno u okviru IT industrije, u kojoj je primena agilnog pristupa najčešća i interesovanje profesionalne zajednice raste od 2012. godine.

Veliki, veći, najveći

I nastavljaju da čine Agile nebom punim zvezda. U ovom izdanju glavne zvezde su Alistair Cockburn, jedan od koautora Agile Manifesta, sa preko 25 godina iskustva koji će govoriti o srcu Agilea. Pored njega, Sander Hoogendoorn, kao profesionalni stručnjak za Agile, Kanban i Scrum, predstaviće korisne savete i trikove o agilnim zahtevima, obrascima dizajna i proceni softvera. Takođe, sledeća Agile zvezda, Jurgen Appelo je među 10 najboljih govornika celog Agile sveta koji će podeliti svoja razmišljanja o menadžmentu 3.0 i njegovoj složenosti. I naravno - neverovatni Angel Medinilla je trešnja na vrhu sa svojim znanjem i specifičnom prezentacijom.
 Uskoro će biti objavljena sve značajnija imena govornika.

Ali, sačekajte, kako ćemo gledati ovo neverovatno izdanje Agile Serbia konferencije?

Ova predstojeća online ceremonija biće održana zahvaljujući aplikaciji MatchAbout, jednostavnom načinu umrežavanja, bez ikakvih ograničenja. Ova aplikacija je odlična prilika za umrežavanje, a konferencija će ponuditi 2 faze, neverovatna predavanja, uzbudljive panele i edukativne radionice. Preuzmite ovu aplikaciju sa Google Play / App Store, zavalite se i započnite odbrojavanje! Takođe, putem MatchAbout-a moći ćete da prikupljate kontaktne i agilne materijale.

Ne oklevajte i iskoristite priliku da gledate i učite od najboljih. Da, Agile je sadašnjost i budućnost, poslovna stvarnost sa mnogim prednostima.
Požurite i zauzmite svoje mesto za konferenciju!

Više informacija o ovom predstojećem događaju potražite ovde: www.agile-serbia.rs

Info sesija: Kako do investicija u Srbiji i inostranstvu