Odbrojavanje: All-Stars Edition 2020. Ne propustite 5. Agile Serbia Konferenciju!

Ponekad je zaista presudno utrošiti vreme i energiju na dobre stvari. Pogotovo kada je u pitanju obrazovanje. Cela ova godina nas je motivisala da ulažemo u sebe i u ono što nas čini ispunjenima. Navikli smo da se fokusiramo na različite stvari na internetu, ali uglavnom na sadržaje koji su poželjni sa aspekta naše karijere, sa aspekta poslodavaca i trendova koji prevladavaju u savremenom poslovanju. Agilan kao krajnji način razmišljanja postao je važan logičan odgovor na trenutnu krizu.

Pošto su tradicija i kvalitet sinonimi za njihov obrazovni sadržaj Agile Serbia uspeva da opravda svoju reputaciju čak i u najzahtjevnijim trenucima. A kroz  5. izdanje Konferencije Agile Serbia,pružiće odgovore na brojna pitanja, a usput i priliku svim učesnicima da shvate suštinu poslovanja kroz praktične primere.

7. i 8. decembra,   All-Stars Edition okupljaće zvezde iz agilnog univerzuma, a među njima su dr Alistair Cockburn, Jurgen Appelo, Angel Medinilla, Sander Hoogendoorn, Andrea Goulet, Marc Loffler, Mike Benkovich, Aino Vonge Corry, Miljan Bajić, Alex Sloley, Almudena Rodriguez Pardo i Olaf Lewitz. Pored predavanja, održaće se i panel diskusije sa Petri Heiramo, iskusnim Agile trenerom, koji će dati svoje mišljenje o Agileu kao načinu razmišljanja.

Kao posebno iznenađenje i dodatnu vrednost ovom online izdanju biće radionice koje će održati provereni profesionalci: Miljan Bajić, Predrag Rajković, Luka Aničin i Marko Majkić. Tokom dva sata zajedno sa učesnicima će proći kroz sve važne aspekte svojih trenutnih poslovnih obaveza sa naglaskom na praktičnim primerima i rešavanju nedoumica u realnom vremenu. Za sve Scrum Masters i vlasnike proizvoda stvorene su tematske radionice; 
ako ste trenutno na polju veštačke inteligencije i testa zasnovanog na razvoju, iskusni treneri će vas uputiti ka efikasnim metodama i rešenjima.

“The Product Owner and Scrum Master Brain Transplant” “ jedna je od intrigantnih tema koje pokriva Alex Sloley, agilni specijalista sa dugogodišnjim iskustvom u IT industriji i divnim smislom za humor. Pored toga, ono što organizatori ističu je predavanje fantastičnog Almudene Rodriguez Pardo, koji će govoriti o DevOps strategijama i njihovim važnim segmentima. Jurgen Appelo i Alistair Cockburn postali su nerazdvojni deo izdanja Belgrade Agile.

 

Predstojeća konferencija će se održati kroz aplikaciju  MatchAbout, dizajniranu za prenos celog događaja u virtuelni svet u realnom vremenu. Bez ograničenja, aplikacija omogućava umrežavanje predavača i učesnika, zatim praćenje predavanja na dve različite scene, zanimljive panele i radionice u zavisnosti od vaših interesovanja. Aplikaciju možete besplatno preuzeti sa  Google Play-a App Store-a i uživati u neobičnom sadržaju. Aplikacija je proizvod sponzora konferencije, domaće IT kompanije Puzzle Software.

Rezervišite svoje mesto na vreme za ovu online Agile Serbia konferenciju: All-Stars Edition. Na zvaničnoj veb stranici
www.agile-serbia.rs možete pronaći sve dodatne informacije o događaju, govornicima i dnevnom redu. Broj ulaznica je ograničen.

Izbor je na vama - možete sačekati da vidite šta će se dogoditi ili možete biti spremni i pozdraviti promenu!

Više informacija: http://www.agile-serbia.rs/conference/online-agile-serbia-conference-2020/

Obrazovanje nije na odmoru! Konferencija Agile Serbia: All-Stars Edition 2020