Proleće: Doba za nove, edukativne trenutke –AGILE MONTH Spring 2021
Novi počeci su uvek ohrabrujući. I na samom startu, nekako se uvek bojažljivo susrećemo sa promenama koje su dobre za nas i naš razvoj. U tu celokupnu sliku uvek svrstavamo i edukaciju koja nas prati tokom celog života. Čak i u turbulentnim vremenima, edukacija nikada nije bila na pauzi, pa ni sada kada postoji enormna potražnja za kontinuiranim učenjem i primenom tog znanja bilo gde u svetu.

Da je prolećna edukativna groznica ''uhvatila'' svakoga, govori u prilog i velika potreba za dodatnim usavršavanjem u oblastima koje su i te kako perspektivne. Desetogodišnja uspešna praksa u oblasti sertifikacije omogućila je da Agile Serbia i dalje drži presto po pitanju agilne edukacije, kako u Srbiji, tako i šire. Uz punu podršku svetske krovne organizacije 
Scrum Alliance, pripremljeni su sertifikacioni kursevi za  Scrum Master, Product Owner i Agile Leader uloge.Takođe, ove sezone je u ponudi i   3-dnevni sertifikacioni Scrum Master kurs, tokom kojeg se polaznici dublje bave problemima, a polaznicima se pruža više praktičnih primera, kao i više sati za retrospektivu i diskusiju.

Poseban akcenat je stavljen na   napredne sertifikacione kurseve za Scrum Master-e i Product Owner-e koji će se u potpunosti baviti praktičnim primerima i pružiti važne smernice za usavršavanje posla koji je na toliko nivoa i segmenata izuzetno plodonosan. Svi polaznici treninga dobijaju međunarodno priznat sertifikat Scrum Alliance.

Ništa manje iznenađujuća činjenica je ta da je i ove godine odziv budućih polaznika značajan, toliko da su u većoj meri popunjeni termini za Product Owner i Scrum Master kurseve, a njihova nadogradnja u vidu naprednih sertifikacionih kurseva ne jenjava. Do sada je sertifikovano preko 1500 Scrum Master-a i Product Owner-a.

Sve neophodne informacije  o vrsti kursa, ceni i njegovim benefitima dostupne su na zvaničnom sajtu  www.agile-serbia.rs.  Takođe, dodatne smernice možete dobiti i putem e-mail-a scrum@puzzlesoftware.rs. S obzirom na to da se mesta na svim kursevima uveliko popunjavaju, ne propustite da i vi ovog proleća zasijate u punom sjaju i spremno zakoračite u nove izazove.
NiCAT februarski biznis klub