Upoznajte “Silicijumsku dolinu” Evrope za ofšor outsourcing i IT partnerstvo

Registracije su završene

Pozivamo vas da budete među prvim kompanijama koje će se kroz vebinar upoznati sa kapacitetom  znanja i iskustva koje imaju da ponude tehnološke kompanije u Nišu iz Srbije, iz nove “Silicijumske doline” Evrope! 


November 10, 2020 | 12:00 - 1:00 p.m. (US/Eastern)

Snimak webinara će biti dostupan svima koji se registruju - čak i ako ne možete da prisustvujete.

Više od 600 kompanija iz SAD je u poslednjih 5 godina uložilo milione u ofšore autsorsing softverskog razvoja i razna partnerstva u jugoistočnom delu Evrope, a posebno u kompanije iz Srbije, tj Niša. 

Šta možete očekivati na vebinaru

  • Podelićemo vredno iskustvo iz prve ruke, iskusnih direktora i osnivača kompanija iz Niša kao što su  Prime Holding, Future Forward i Badin, a koje su razvile tehnološka rešenja ili platforme za globalne partnere. 

  •  Pričaćemo o uspešnim iskustvima i inovacijama na kojima su kompanije radile na svih 5 kontinenata. 

  • Upoznaćete se sa raznovrsnošću IT kompanija sa kojima možete ostvariti saradnju, a koje dolaze iz finteck-a, zdravstva, E trgovine, razvoja softvera, Saas i raznih cloud-based rešenja,  razvoja elektronike i ostalih tehničkih komponenata. 

Datum i vreme

Datum: 10. novembar

Vreme: 12pm - 01 pm,  East Coast USA 

Učesnici


Moderator:

Goran Mladenović,
Direktor

NiCAT je poslovno udruženje koje okuplja 30 kompanija, 4 univerziteta i 3 institucije . Naše članice su aktivne širom sveta, rešavajući kompleksne probleme i maksimizirajući potencijale naših klijenata.

Govornici:

Irina Petrović, Customer Success Manager at Prime Holding JSC

Prime Holding JSC se bavi razvojem softvera i inovativnih proizvoda u oblasti FinTech, Blockchain, Salesforce i Network Infrastructure. 

Jovan Kocić, Business Developer

BadinSoft je kompanija za razvoj softvera. Badin Softis je brzorastuća softwer development kompanija sa preko 100 realizovanih projekata na globalnom nivou u oblasti finasija, investicija, lojalti programa, telekomunikacija itsl.

Zoran Popović, Managing partner at Future Forward 

Future Forward razvija i dizajnira software. Specijalnost nam je realestate, hospitality i ekrani. Od digitalnih recepcija, management poslovnih zgrada, smart wayfinding, sustainable signage. Future Forward radi na tržištu Holandije, Belgije i Švajcarske.

Ko treba da prisustvuje vebinaru

Ako ste u nekoj od mnogih kompanija koje dolaze iz US, a imali ste loše iskustvo u outsorcingu aktivnosti i projekata i želite da čujete detalje o novom IT habu Evrope i šta on ima da ponudi ili vam je potrebno pouzdano tech rešenje ili proizvod. Teme su skrojene za:

  • CEO, Business Development tim i CTO IT kompanija

  • Project menadžere i lidere rastućih IT kompanija 

  • Kompanije povezane sa telekomunikacijama, cloud-om, SaaS itd.

Snimak vebinara će biti dostupan svima koji se registruju. 

Ovaj vebinar je  organizovan u okviru projekta „Ni-CAT - Go International“ koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije kroz program EU PRO. Ni-CAT klaster je isključivo odgovoran za sadržaj vebinara i on ne predstavlja neophodno stavove Evropske unije.

Webinar is organized within the project “Ni-CAT – Go International” which is funded by the European Union in partnership with the Government of the Republic of Serbia through the EU PRO programme. 


Before you proceed with participation, please inform yourself about data collection and data processing by reading our Webinar Privacy Policy.

Datum i vreme
уторак
10. новембар 2020.
12:00 13:00 US/Eastern
Lokacija

Webinar

--Webinar--
--Webinar--
Organizator

NiCAT - Nis Cluster of Advanced Technologies

goran.mladenovic@ni-cat.org